Truineer Nieuws melden?

Overlegcomité komt een uur vroeger samen

Normaliter zou het overlegcomité om 14 uur beginnen. Maar omdat men discussies verwacht en dan toch op tijd klaar te zijn, wordt een uur vroeger gestart. Op tafel ligt onder meer de opening van niet-essentiële winkels en Kerst. Truineer houdt jullie op de hoogte.

Als we één versoepeling mogen verwachten, is het de heropening van de winkels. In de wandelgangen is te horen dat dit dan wel onder strenge voorwaarden zal gebeuren, met onder meer crowd control bij de ingang van winkelstraten en shoppingcentra hoort daar sowieso bij. Shoppen op afspraak lijkt definitief van de baan.

Kerst vieren zoals vorig jaar zal er niet bij zijn. Op dat vlak worden er weinig toegevingen verwacht. Wel gaan er stemmen op om iets te doen voor singles een eenzamen. Hoe en wat? Daarvoor is nog niks gehoord.