Truineer Nieuws melden?

OS Meatshop levert vlees aan huis en dat in heel Europa

OS Meatshop, het bedrijf uit Sint-Truiden van Ben Elen en Ronny Haesen, gaat instaan voor de online distributie van exclusief rundsvlees voor particulieren in heel Europa. Het idee voor de webshop is ontstaan tijdens het begin van de Covid19 pandemie en de daaropvolgende lockdown in maart begin 2020. “Een lockdown neemt niet weg dat mensen nog steeds graag genieten van een lekkere maaltijd. Door de ervaring met exclusieve vleessoorten van over de hele wereld is het concept snel gegroeid naar vlees aan huis te leveren voor particulieren maar meer specifiek, rassen die moeilijk of niet verkrijgbaar zijn in porties voor de particuliere markt (vanaf 500 gram). Daarom hebben wij beslist om een structuur op te zetten voor de verdeling naar alle Europese landen”, stellen Ben Elen en Ronny Haesen.