Truineer Nieuws melden?

Montenakenweg: 8 pv’s wegens GSM-en achter stuur

Een verkeersactie, gisteren, op de Montenakenweg en dit in het kader van de provinciale actie ‘zwakke weggebruikers en bromfietsers’ leverde een aantal inbreuken op. Maar ‘en passant’ werden ook nog ’s acht chauffeurs geverbaliseerd wegens GSM-en achter het stuur.

Afbeelding kan het volgende bevatten: , met de tekst RESULTATEN VERKEERSCONTROLE PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 24/11/2020 06u00-08u00 Provinciale thema-actie VERLICHTING ব zwakke weggebruikers en bromfietsen Locatie: Montenakenweg Resultaat: 31 fietsers gecontroleerd, waarvan 25 in regel 6 fietsers/fietsen waren niet in orde: 4xonmiddellijke inning 2xjongeren-pv (minderjarigen) P o Andere onmiddellijke inningen: GSM achter het stuur 4 stilstaan en parkeren