Truineer Nieuws melden?

Kans reëel dat Manager van het Jaar uit Sint-Truiden komt

De kans is vrij groot dat de komende ‘manager van het jaar’ uit onze stad komt. Want maar liefst drie van de tien genomineerden hebben uitgesproken Truiense roots. Het organiserende blad ‘Trends’ stelt ze de komende vijf weken trouwens voor op zijn webpagina. Wij doen dat nu al kort.

CEO Karin Van De Velde van Callexcell, CEO Ann Gijsens van Impermo en Els Paesmans & Koen Quaghebuer van Globachem…. dat zijn de drie genomineerden. Die nominatie op zich is trouwens al een grote eer. Het is nog afwachten of één van hen het zal halen. Dat weten we op 6 januari. Maar intussen wenst team Truineer hen al proficiat en verder nog veel succes toe.

Meer info druk op Home hieronder

De lijst van de managers van het jaar sedert 2000

Mededeling stadsbestuur

Het voorbije jaar vormde een grote uitdaging voor ondernemers. De organisatie van het werk, het personeelsbeleid en de klantendiensten moesten zichzelf vaak heruitvinden. Heel wat ondernemers wisten uitdagingen om te buigen tot kansen door in te zetten op thuiswerk en online verkoop.

Sinds 1985 organiseren Trends en Kanaal Z de Trends Manager van het jaar, een jaarlijks evenement. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd door een professionele jury en onderscheiden zich door een opvallende turn-around, een doorgedreven expansie, een opmerkelijke innovatie, een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren. Uit een uitgebreide lijst zijn tien kandidaten weerhouden waarvan maar liefst drie Truiense genomineerden: CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo.

 “Sint-Truiden is een stad waar ondernemers en werknemers graag aan de slag zijn. We proberen hen te ondersteunen waar mogelijk, zeker in deze moeilijke periode. Bedrijven vormen de basis van een sterke samenleving en creëren jobs. De drie genomineerden zijn krachtige ambassadeurs van onze innovatieve stad,” zegt schepen van Lokale Economie Jo François.

“Deze drie bedrijven zijn gevestigde waarden in Sint-Truiden. Ze creëren werkgelegenheid wat de levenskwaliteit van veel Truienaren ten goede komt. De verschillende CEO’s, waaronder drie vrouwen, tonen ambitie en leiderschap. Kwaliteiten die jonge mensen inspireren en in de toekomst leidt tot nieuwe succesverhalen,” besluit burgemeester Veerle Heeren.