Truineer Nieuws melden?

Instapklaar kantoor in de Diesterstraat voor slechts 450 EUR / maand all-in vrijgekomen

Wie nog op zoek is naar een dynamische werkplek op wandelafstand van de Grote Markt heeft geluk: Er is een werkplek vrijgekomen in de Diesterstraat. Bureau, kasten, Internet, poetsdienst, … alles is inbegrepen. “Het enige wat je moet doen is je laptop meebrengen: plug and work”, aldus Thibaut Sente.

© Woonmakers

Bekijk hier het volledige bericht

TE HUUR
Zorgeloos huren voor een schappelijke prijs. Deze kantoorruimte van 16m2 is volledig ingericht en kan men huren voor de prijs van 450 EUR/maand. De Diesterstraat is op wandelafstand van het centrum + voldoende parkeergelegenheid op wandelafstand.
In de maandelijkse huurprijs zit:
– internet
– nutsvoorzieningen
– sanitair
-comfortvoorzieningen
– poetsdienst
– gebruik professionele printer (1000 afdrukken gratis)
Wenst u in een fijne werkomgeving te werken zonder zorgen? Bel naar 011.98.88.98 of mail naar info@dewoonmakers.be