Truineer Nieuws melden?

(H)eerlijk Limburgs opent pop-up in Sint-Truiden

Heerlijk Limburgs, een initiatief van vier studenten die een hart hebben voor streekproducten, start eerstdaags een webshop. Begin volgend jaar, vanaf 8 februari, wordt daar een pop-up in onder meer Sint-Truiden aan gekoppeld.

“(H)eerlijk Limburgs is een fantastich nieuw concept van vier Limburgse studenten dat dranken en lekkernijen een de man en vrouw wil brengen, met de focus op streeklproducten vanuit heel Limburg. Ons concept zal enerzijds bestaan uit een webshop die eerstdaags gelanceerd worden. Anderzijds openen we ook op tien plekken in onze provincie een pop-up. Eentje komt er in Sint-Truiden. Wij hebben al een pand op het oog maar daarover wordt nog druk onderhandeld.

De oprichters zijn Maxiem Merckx, Andries Jacobs, Dyon Gilissen en Cedric Keulen. Zij studeren alle vier aan de UCLL in Diepenbeek, richting bedrijfsmanagement, keuzetraject KMO en ondernemen. (H)eerlijk Limburgs is hun afstudeerproject.

Heerlijk Limburgs | Facebook