Truineer Nieuws melden?

Handelaars Sint-Truiden klaar om morgen te openen – Vé koene da!

Vanaf morgen dinsdag 1 december mogen de niet-essentiële winkels onder strikte voorwaarden terug open gaan. Zij hebben na de eerste golf alvast aangetoond dat ze dit veilig kunnen. Wij wensen hen met ons hele team alvast heel veel succes toe. Een boodschap aan de lezers: help onze handelaars en volg de aanwijzingen die ze in de winkel aangeven. Sint-Truiden staat gekend om zijn vele lokale handelaars, ze kunnen uw steun gebruiken!

© Juwelier Yans

Koopzondagen gaan door in Sint-Truiden
In een normaal jaar zijn de laatste twee zondagen voor kerst in Sint-Truiden gekend als koopzondagen. Het is nog afwachten of er iets verandert aan deze dagen.

Ook terug volwaardige Haspengouw Markt
Nu zaterdag is ook de zaterdagmarkt (Haspengouw Markt) helemaal terug. “We kijken er naaruit om terug te staan op onze vaste stek op de Grote Markt”, aldus Nico Noppen van Tip Top Textiel. “De bezoekers van de markt hebben in Sint-Truiden altijd op een veilige manier kunnen shoppen, het was vanuit de stad in overleg met ons altijd goed georganiseerd, waarvoor dank.”

Ook op afspraak naar Juwelier Yans
Een half uur de winkel in en slechts alleen. Dat is de opstartregel. Bij Juwelier Yans bestaat de mogelijkheid om op afspraak langs te komen. Bekijk hier de link.