Truineer Nieuws melden?

Grote Sinterklaasshow Studio 100 dit jaar gratis

Studio 100 organiseert elk jaar een grote Sinterklaasshow waar artiesten en figuren uit onder andere Piet Piraat, Samson en Marie en anderen die onder de paraplu van de organisatie zitten zoals K3, allemaal optreden om de verjaardag van de Sint te vieren.
Door corona gaat de show niet live door dit jaar maar wel live en digitaal. (NC)

© Studio 100

“We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus”, zegt Gert Verhulst, voormalige baasje van Samson.

Info

De show zal op zondag 6 december te zien zijn vanaf 11 uur.
Je kan kijken via Pickx Live, kanaal 11, op Proximustv en in de Proximus Pickx app of via Pickx.be.
Wie geen Proximus TV heeft hoeft niet te vrezen. Via Pickx.be kan je gratis meekijken naar de show.