Truineer Nieuws melden?

Gezocht: man die 12-jarig meisje probeerde te ontvoeren

De politie is op zoek naar een man die in oktober een 12-jarig meisje probeerde ontvoeren. Dat gebeurde in het Waalse Borgworm, vlak over de grens met Sint-Truiden, Heers en Gingelom. (PH)

Op dinsdag 6 oktober 2020 omstreeks 15.55 uur werd een 12-jarig meisje het slachtoffer van een poging ontvoering op de Place du Roi Albert 1 in Borgworm.

De dader reed met een witte bestelwagen van het type Sprinter, Vivaro of Transit. Het voertuig was rechts achteraan beschadigd, had getinte ruiten achteraan en was voorzien van zilvergrijze dakrails. Aan de achteruitkijkspiegel hingen twee rode doorzichtige dobbelstenen.

De dader is tussen de 20 en 40 jaar oud en heeft een buikje. Hij heeft blond haar, een lichtkleurige stoppelbaard en dikke wenkbrauwen. Hij heeft een tatoeage op de linker voorarm. Hij droeg een goudkleurige ring aan zijn rechterhand. Hij spreekt Frans met een accent.

Als u deze persoon meent te herkennen of als u informatie heeft aangaande dit feit, neem dan contact op met de speurders.

Bron Federale Politie