Truineer Nieuws melden?

GEZOCHT – Gestolen elektrische bakfiets van Liesbeth en Sven

“Onze elektrische bakfiets en elektrische vrouwenfiets zijn gestolen uit onze carport”, klinkt het bij de aangeslagen Sven en Liesbeth uit de Lepelstraat. “De elektrische vrouwenfiets is intussen door de politie teruggevonden in een tuinhuis op 200m van ons huis, morgen krijgen we een nieuwe update van de politie. Want het stemt ons positief dat de fiets al is gevonden, dit gaat ongetwijfeld dezelfde dief geweest zijn. We deden alles met die bakfiets. Onze kids zijn er echt aan gehecht. Aan de dieven: breng hem aub terug.”

© Sven en Liesbeth

Omschrijving gestolen bakfiets

  • Urban arrow elektrische bakfiets
  • Zwart van kleur
  • Babyzitje in de bak
  • Grijze zakken achteraan op de bagagedrager
  • Regenhoes ook gestolen
  • Helm met sterren ook gestolen

Een tip? Klik dan op deze link van Sven en Liesbeth.