Truineer Nieuws melden?

Experimentele Rode Duivels vanavond tegen Zwitserland

Vanavond spelen de Rode Duivels aan Den Dreef in Leuven een oefenmatch tegen Zwitserland. Oefenen betekent voor bondscoach Roberto Martinez experimenteren en veel vervangen. Of we dus goed voetbal zullen zien is zeer de vraag. Of de Duivels zullen winnen, evenzeer. Ziehier de vermoedelijke opstelling.

Bondscoach Roberto Martínez bevestigde dinsdagavond dat hij woensdag tegen Zwitserland opnieuw aan het experimenteren gaat. Een goed idee? De Zwitsers vinden van wel. Want waar ze eerder Duitsland het vuur serieus aan de schenen legden, zijn ze nu uit op winst bij België.

Vermoedelijke basiself

Mignolet – Boyata, Mechele, Vertonghen – Praet, Vanaken, Dendoncker, Chadli – Doku, Batshuayi, Lukebakio.

Invallers: Casteels, Kaminski, Bornauw, Denayer, Vertonghen, Kayembe, T. Hazard, Tielemans, De Ketelaere, Verschaeren, Benteke, Foket

Aftrap om 0.45 uur