Truineer Nieuws melden?

Divine pakt uit met warme open brief en oproep

Decoratiezaak Divine Sint-Truiden pakt uit met hartverwarmende open brief waarin zaakvoerster Ann haar klanten bedankt en oproept om lokaal te kopen, bij hen of bij haar -zoals zij ze noemt- sympathieke, hardwerkende collega’s.

 

© Divine
Lieve klanten,
24 jaar geleden zette ik voor de eerste keer de deuren open van de eerste Divine. Op de ‘grünmerrek’, in het pand waar patisserie Nolens iedereen jarenlang van lekkers had voorzien. Vanaf dan vond je bij ons de leukste cadeautjes en interieurspullen van oa. Alessi, Koziol, Ritzenhoff. Al snel werd de winkel te klein voor al het moois dat we wilden tonen en we verhuisden naar de hoek van de Stapelstraat en de Beekstraat. Het ideale cadeau om te schenken, of om lekker zelf te houden, kocht je bij Divine. Intussen uitgebreid naar 3 verdiepingen vol verwennerijen!
Maar in 2006 kreeg ikzelf het mooiste cadeau. Ik werd voor de eerste keer mama! En om daar volop van te genieten, zette Divine een stapje terug. Een beetje kleiner, maar zeker zo gezellig, vond je ons vanaf dan in de Beekstraat. Dat charmante pandje stond al jaren leeg na de Stock Americain. Ideaal was het. Een klein gezellig winkeltje mét een plekje voor een babypark achteraan. Vroeger vond je hier een camouflagebroek. Vanaf 2006 de mooiste juweeltjes en accessories.
11 jaar en 2 prachtige dochters later begon het toch weer te kriebelen. Ik kreeg al zolang de vraag waarom we geen leuke kleding verkochten. Aanvullend op die mooie, originele juweeltjes die je bij ons kon vinden. En in augustus 2015 verhuisde Divine voor een derde keer. Naar die heerlijke winkel op de Grote Markt waar je de mooiste juweeltjes, accessoires én kleding vindt! En zo ben ik, 24 jaar later, nog steeds bezig om mijn droom waar te maken.
Toegegeven, soms was het best pittig. Mama zijn én je zaak runnen, het blijft een moelijk evenwicht. Wegenwerken die maar blijven duren waardoor je klanten amper de weg nog vinden. En dan… 2020… tja… maar over zwijgen zeker. Maar dankzij jullie steun komen we ook hier weer door! Dankjewel voor al die bestellingen, groot of klein, want die maken nu echt het verschil.
Daarom koop lokaal!!! Bij Divine of bij onze hardwerkende, sympathieke collega’s. Want dankzij jullie komen dromen uit.
En volgend jaar vieren we samen 25 jaar Divine! Ik kijk er nu al naar uit!!
Een welgemeende dikke merci,
Ann