Truineer Nieuws melden?

Digitale infodag voor en door de Truiense horeca

Horeca Sint-Truiden en Shop & the City slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een digitale infodag. Deze zal plaatsvinden op maandag 16 november en zal verschillende onderwerpen aanhalen die horecaondernemers een steuntje in de rug geven tijdens deze coronacrisis. (NC)

© Shop & The City

Shop & The City en Horeca Sint-Truiden zetten samen alle middelen in om de Truiense horecaondernemers maximaal te ondersteunen tijdens deze coronacrisis.
Het initiatief van Horeca Sint-Truiden, een digitale infodag, zal ondernemers de mogelijkheid bieden zich in te schrijven op verschillende infosessies die gaan van financieel advies voor professionals tot communicatie.

“We willen onze horecaondernemers op deze manier een hart onder de riem steken en hen maximaal begeleiden waar mogelijk. We doen dit tenslotte voor iedereen, zowel leden als niet-leden ontvingen deze week een mail van Shop & The City om zich in te schrijven. Hiermee hopen we ons Horeca Sint-Truiden-netwerk te versterken en samen vooruit te gaan, zegt Koen Francis, Voorzitter Horeca Sint-Truiden”.

Informatie:

Leden en niet-leden van Horeca Sint-Truiden ontvingen deze week een mail om zich in te schrijven. Heb jij nog geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Shop & the City.