Truineer Nieuws melden?

Brouwerij Wilderen rijft drie medailles binnen tijdens European Beer Star München

Brouwerij Wilderen stunt weer, deze keer met maar liefst drie medailles tijdens de wereldwijde,  prestigieuze bierwedstrijd European Beer Star in Munchen. Een krachttoer, drie medailles voor één brouwerij. (PH)

“European Beer Star is dé bierwedstrijd in München waar alle brouwers wereldwijd naar uitkijken, waar per bierstijl volgens het Olympisch principe maar 3 medailles worden uitgereikt”, legt Mike uit. “
“In 4 bierstijlen kunnen deelnemen en 3 medailles! Zilver voor Tripel Kanunnik, en twee keer brons, resp. voor Wilderen Goud en Wilderen Kriek. Slechts vijf “Belgische” brouwers kaapten samen 11 medailles (5 zilver en 6 brons) weg: Wilderen (3), Halve Maan (2), Lefebvre (1), Inbev (2) en Alken-Heineken (3). Een gemeende dankjewel aan al onze klanten, fans, volgers, bierliefhebbers, hier doen we het ECHT voor … “
Het voltallige Wilderen-team