Truineer Nieuws melden?

Aangepaste verkeerssituatie op N80 richting Hasselt kant Bevingen

Een aandachtige lezer meldt ons dat de nieuwe verkeerssituatie nog niet helemaal duidelijk is voor iedereen. Afslaan richting Hasselt is nu in een tussenstap, maar dat is nog niet geweten.

Bericht van onze lezer:
Ivm de openstelling van de afrit aan de fruitveiling kant Bevingen, valt het me op dat vele autobestuurders nog niet door hebben dat je vlot links kan afslaan richting Hasselt. Ze denken dat het naderend verkeer van Bevingen op dezelfde rijstrook rijdt als dat zij rijden, maar dit is niet zo. Hopelijk verloopt dit vlotter, want anders wordt opnieuw een file gecreëerd. Benieuwd.

Het viel me gewoon op dat sommigen niet direct links afslaan richting Hasselt zodra ze dit kunnen tov het verkeer komend van links. Wachten nog steeds of rechts komend verkeer in orde is, maar dit hoeft eigenlijk niet meer want dat van rechts komend verkeer moet invoegen richting brug Hasselt.