Truineer Nieuws melden?

Week van de handhaving: extra controle op sluikstorten

Het is week van de handhaving. In deze week zullen er extra controles worden gedaan op sluikstorten en zwerfvuil. Maar niet alleen de stad of de politie kan dit probleem oplossen. Het woord is ook aan jullie.

Zwerfvuil is vervelend, maar samen kunnen we het probleem aanpakken. Het vraagt maar een kleine moeite om dit grote probleem definitief uit ons Sint-Truiden te bannen.
Gewoon al door kleinafval als papiertjes, snoepwikkels en tramkaarten in de vuilbak gooien in plaats van zomaar op de grond, verandert er al heel wat in ons straatbeeld.
Want zonder dat kleine zwerfvuil is het voor iedereen veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente. En dat willen we toch allemaal? Doe dus zeker ook mee. Hoe klein en onbeduidend het misschien ook lijkt, vele kleintjes maken… een berg afval.