Truineer Nieuws melden?

Truiense organisator van Tweedehandsbeurs Hasselt stelt editie 2020 uit tot 10 januari

Erik Vanmanshoven, organisator van de Hasseltse Tweedehandsbeurs in de Ethias Arena, maar ook sinds kort de man van Sandy Boets (Xandee), heeft in overleg met de veiligheidsdiensten de organisatie uitgesteld naar zondag 10 januari.

© Erik Vanmanshoven
10 jaar Tweedehandsbeurs
“Vorig jaar was 11 november nog een tweedaagse topeditie met heel wat bezoekers, de Sint die op bezoek kwam, Gunther Levi van Familie, Kaat van Thuis, springkastelenfestival. Onze goede doelen die we elke editie zo mooi steunen moeten we hierdoor ook teleurstellen. We waren helemaal klaar om een coronaproof event te organiseren, ons plan werd door alle instanties meteen goedgekeurd. Maar het gezond verstand in ons zegeviert. We stellen uit tot zondag 10 januari. Dat wordt meteen een feesteditie want we bestaan dan 10 jaar”, aldus Erik van de Tweedehandsbeurs.