Truineer Nieuws melden?

Truienaar versiert contract bij NMBS

Truienaar Simon Van Ormelingen sluitte een deal af met de NMBS. Zijn versgemaakte salades ‘Simon Salads’ zijn verkrijgbaar in de treinstations van Hasselt en Leuven. Reizigers kunnen voortaan genieten van gezonde salades, soepen en verse dagschotels.

Belgium Media

“Nu zijn onze salades verkrijgbaar in treinstations in automaten en online via onze website. We plaatsen ook automaten en frigo’s met dagvers aanbod en tegen een eerlijke prijs in de bedrijfs- en zakenwereld. Zo zullen Simon Salads vanaf november verkrijgbaar zijn in de officecenters van Turnhout, Antwerpen en Maastricht.”

Overdag is Simon zaakvoerder van de firma Profilease, een makelaar in leasingen, wat wil zeggen dat hij vaak onderweg is. De vele uren die hij achter het stuur spendeert, zorgen ervoor dat gezond en op tijd eten geen evidentie is. In gesprekken met werknemers, vrienden en familieleden kwam hij al snel tot de conclusie dat veel mensen het een ferme uitdaging vinden om gezond en lekker eten te consumeren op het werk.

“Zo kwam ik op het idee van een gezonde hap binnen handbereik voor een eerlijke prijs. Ik vatte de koe onmiddellijk bij de horens en trok met mijn idee naar traiteur Hans Barbaix in Hasselt. Het begon met brainstorms, testfases en zijn liefde voor koken met fijne producten om zo met Simon Salads de saladecategorie opnieuw uit te vinden.”

Simon Salads biedt een antwoord op en voorziet in verschillende hedendaagse voedingsbehoeften: seizoensgebonden ingrediënten, lokaal geproduceerd, gezonde porties met veel smaak, salade als maaltijd, verse en kwalitatieve producten. Ze beschikken momenteel over een collectie van 5 salades in twee verschillende porties (groot en klein). Dit zijn salades met dynamische ingrediënten: organisch, hyperfris, diep gelaagd met smaken en texturen.