Truineer Nieuws melden?

Truienaar Marc Landrieu overleden na werkongeval

Het plotse overlijden van geliefde Truienaar Marc Landrieu treft Sint-Truiden en omstreken. De Truienaar liet het leven gisteren na een ongelukkig werkongeval. “Man die meer dan 40 jaar heel hard op de bouw heeft gewerkt en eind dit jaar op pensioen zou gaan. Marc was een prachtige mens met een hart van goud en dat zat op de juiste plaats! Met zijn grote glimlach altijd. Hem heb ik niet anders gekend dan met een glimlach. Prachtige man voor zijn vrouw en een enorme trotse en lieve vader van zijn kinderen en kleinkinderen”, klinkt het bij één van de vele steunbetuigingen.

Team Truineer wenst zijn familie en vrienden van Marc innige deelneming.

© Fb Marc Landrieu

Laat een bericht na via deze link:
https://www.begrafenissen-vanmechelen.be/rouwbetuiging/1760/Marc%20Landrieu/