Truineer Nieuws melden?

Tom Herck gaf presentatie voor CEO VOKA

Tom Herck gaf voor een selecte groep van CEO Voka in de Nector pop-up gallery (quartier bleu Hasselt) een presentatie over zijn Burning project van afgelopen jaar in Nevada. “Een unieke gelegenheid”, vertelt de kunstenaar.

© FB tom Herck
“Het was dan ook een gelegenheid om mijn werk rond dit specifieke project te presenteren aan het publiek in een gallerij setting”, vertelt Herck. “Naast de artefacten, unieke foto’s, de video van het project, mijn betonnen pinata’s (the war on drugs serie) en andere stukken, was ik verheugd om alle kleding weer te zien waarmee we vorig jaar de 9 meter hoge installatie inpakten. Ik heb het textiel gebruikt om een ​​golf achter de houten pallets te creëren, bedrukt met afbeeldingen van de evolutie van het project.”