Truineer Nieuws melden?

STVV-fans krijgen dan toch een gesprek met Japanse bazen

STVV sputtert op alle vlakken. Weg voetbal, weg volk, weg vuur. De Japanse bazen houden zich tijdens matchen op in de nok van het stadion, laten hun zelden of nooit zien en -nog meer- communiceren nauwelijks met pers en al zeker niet met supporters. Of nu toch? Donderdag staat er eindelijk een gesprek met een beperkte delegatie van het Supportersverbond op het programma.

Na drie open brieven en twee spandoekacties kreeg het Supportersverbond KSTVV een uitnodiging voor een babbel. “Het bestuur gaat verantwoording afleggen aan een groep supporters die door het Supportersverbond is samengesteld”, luidt het. “Welke vragen heb jij? Welke adviezen wil jij meegeven?”

Wij hebben er alvast enkele

-Wat is er van de publieke belofte dat STVV na drie seizoenen volop zou meedoen voor play-off 1?

-Wat is er van de belofte dat STVV geen gebruik meer zou maken van huurspelers?

-Hoe een standvastige club uitbouwen als je enkel een etalage voor spelers wil zijn?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst