Truineer Nieuws melden?

Stemmen jullie ook even voor ons OCMW?

We meldden reeds dat ons OCMW genomineerd is de Federale Prijs Armoedebestrijding 2020. Armoede laat onze samenleving niet onbewogen. Dat bewijzen de vele individuen en organisaties die zich dag na dag inzetten om de armoede te bestrijden. Dit jaar worden initiatieven die zich inzetten ter bestrijding van kinderarmoede in de kijker gezet. Het team outreachend werken van het OCMW Sint-Truiden is geselecteerd voor deze Federale Prijs Armoedebestrijding! Het team biedt vanaf de zwangerschap een intensieve ondersteuning aan gezinnen met een zware, meervoudige problematiek. Help hen de prijs te winnen en breng je stem uit door hier te klikken op https://www.prijs2020.be/nl. Stemmen kan nog tot en met zondag 11 oktober!

stemmen kan HIER