Truineer Nieuws melden?

Stad Sint-Truiden vervroegt Vlaamse maatregelen naar vanavond 18 uur

Gisterenavond kondigde de Vlaamse regering nieuwe maatregelen aan. Deze zouden normaal vrijdagavond om 18 uur in gaan. De Stad Sint-Truiden vervroegt deze naar vanavond (woensdag) 18 uur.
Burgemeester Veerle Heeren
Er is geen tijd te verliezen. Elk uur, elke dag telt!
“Sint-Truiden is in het voorjaar zwaar getroffen door het COVID-19 virus. Wij weten hoe belangrijk het is dat er snel en kordaat gehandeld moet worden. Alle bijkomende maatregelen die de Vlaamse Regering gisterenavond heeft genomen zullen in Sint-Truiden vanaf vandaag 18 u ingaan. Hiermee versnellen we de acties en helpen we dokters, verpleegkundigen en het ziekenhuis in onze stad om elke patiënt met de beste zorg te omringen. We moeten ten allen tijde vermijden dat onze zorgsector overbelast geraakt”, aldus burgemeester Veerle Heeren. “Hiervoor is onmiddellijke actie vereist. We hebben hiertoe nu een besluit genomen en roepen alle inwoners op om zich aan de maatregelen te houden.”