Truineer Nieuws melden?

Noodkreet uit het onderwijs: “Dit is niet vol te houden”

Het coronavirus slaat wild om ons heen. Wij kregen een reactie binnen vanuit een school in Sint-Truiden: “Het is niet meer te doen. Leerlingen zijn ziek, testen positief. Klassen moeten in quarantaine. Leraars worden ziek, ouders zijn ziek. De contacttracing geeft ons aan dat ze het ook niet meer kunnen volgen. We voorzien webcams, maar dat krijgen we niet bijgehouden. Er moet iets gebeuren, wij kunnen dit hier niet volhouden.”

Vanavond en morgen overlegcomité
Het coronavirus lijkt harder om zich heen te slaan dan vorige keer. Iedereen kent wel iemand die het heeft of die in quarantaine moet. Het is aftellen naar wat er vanavond en morgen beslist wordt. Wij wensen iedereen met moeilijkheden alvast heel veel moed. Alles komt goed.