Truineer Nieuws melden?

Nieuwe leerlingenraad in GO! Basisschool Schuttershof van start

De nieuwe leerlingenraad van de GO! Basisschool Schuttershof klwam een eerste keer samen. En hun plannen zijn ambitieus…. Halloween op school, vergroening en burgerzin en respect. (PH)

“Bij basisschool Schuttershof dragen we de bouwstenen van het GO hoog in het vaandel”, luidt de boodschap. “Vorige week organiseerden we verkiezingen en zo kwam onze leerlingenraad tot stand. Uit iedere klas werd er één leerling verkozen. Tijdens de eerste vergadering werden al veel ideeën op tafel gelegd: Halloween op school, werken aan vergroening,… Samen werken we aan actief burgerschap, respect en participatie.Ze hebben er alvast veel zin in.

Foto van links naar rechts en boven naar onder:
Dries, Kobe, Arjen, Dillen, Alicja, Estée, Angelina
Emiel, Alejandro, Elias, Milow, Sarkar-Prapthi