Truineer Nieuws melden?

Nieuw ziekenwagen en minibus voor Rode Kruis Sint-Truiden

Rode Kruis Sint-Truiden heeft een nieuw wagenpark. En dat is te danken aan giften en de traditionele stickerverkoop, aan jullie dus. De aankoop betreft een nieuwe ziekenwagen en een minibus. (PH)

© Stad Sint-Truiden
Heb je het al gezien? Rode Kruis Sint-Truiden heeft een nieuw wagenpark. Ze kochten niet enkel een nieuwe ziekenwagen, maar ook een nieuwe minibus aan. Dit was nodig omdat de vorige wagens verouderd waren. Dankzij de vele vrijwilligers kon het project dit jaar gerealiseerd worden.
De aankopen konden gedaan worden dankzij jullie gulle giften en de bekende stickerverkoop van de afgelopen jaren. Daarvoor wil het Rode Kruis iedereen bedanken, want zonder jullie was dit niet mogelijk.
Wil jij Rode Kruis Sint-Truiden ook steunen? Dat kan via die website: www.rodekruis.be/sint-truiden