Truineer Nieuws melden?

Meekers praatte met Muscat en verwacht wijzigingen

In een interview met HLN.be legt David Meekers de vinger op de wonde bij STVV. Hij wijst op de nood aan meer ruggengraat, ervaring body en lijn en in het team en wil geen kansloos voetbal zoals in Cercle en Mechelen meer zien. De voorzitter van STVV had daarover een constructief gesprek met Muscat.

© STVV

Meekers wil een reactie zien van zijn team. Hij wil ook de inbreng van meer ervaring, die ondanks de blessure van De Ridder wel degelijk voor handen is, en realistischer voetbal met meer lijn, structuur, meer body. Dat zegt hij bij HLN.be en in Het Laatste Nieuws. Kansloos voetbal, dixit Meekers, zoals in Mechelen en Cercle, wil hij niet meer zien. Hij heeft daarover naar eigen zeggen deze week een open en constructief gesprek gevoerd met de coach.. Wat hij verwacht zijn wijzigingen in het team en een ploeg die zich vol gooit zonder de organisatie uit het oog te verliezen. Een reactie dus. Meekers beseft dat ook dit geen garantie is op succes. Maar hij wil niet op de feiten vooruitlopen. Hij wenst niet mee te gaan in het negativisme dat er rond de club wordt opgehangen, is zich bewust dat STVV vandaag de perceptie tegen heeft, maar zegt ook alle vertrouwen te behouden in staf en spelers en in het feit dat het allemaal goed zal komen. Nu al verder kijken dan Kortrijk heeft dan ook geen zin.