Truineer Nieuws melden?

Matchday: STVV-Standard (ook zonder Lestienne)

STVV speelt vanavond om 18.15 uur tegen Standard. Een door COVID-19 fel geplaagd Standard. Want na Nicolas Raskin, Moussa Sissako en Michel-Ange Balikwisha zijn nu ook Maxime Lestienne, Eden Shamir en Abdoul Fessal Tapsoba positief getest. (Filip Kevers)

© youtube

STVV speelt tegen Standard zonder de geblesseerde Kenny Steppe (kuit). Hij wordt in doel vervangen door Daniel Schmidt. Daarnaast kom ook De Ridder in de ploeg en dit ten koste van Lee. Verder is het koffiedik kijken welke wijzigingen Kevin Muscat zal aanbrengen. Want die kondigde hij vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie wel aan. Daarbij liet hij verder niet in zijn kaarten kijken. Teixeira is alleszins ook back. Alleen ging hij nog maar een gedeelte van de trainingen afgelopen week voluit.