Truineer Nieuws melden?

Matchday: Beerschot-STVV, het Kiel, 18.30 uur

Voorlopig blijft het profvoetbal ingevolge Corona buiten schot wat nieuwe maatregelen betreft, maar een goed verstaander heeft begrepen dat komende week de protocollen worden herbekeken. Wat dat zal inhouden, moeten we even afwachten. Intussen moet STVV vandaag naar Antwerpen, naar het Kiel, om promovendus Beerschot partij te geven. Punten pakken is de boodschap. Een driepunter mag niet lang meer op zich laten wachten. In het andere geval moeten de poppetjes op termijn wel aan het dansen gaan. Bekijk hier ook het filmpje van STTV en hun gesprek met coach Kevin Muscat. (Filip Kevers)

Looking Forward | Beerschot – STVV | 2020-2021

🐥🎙 Kevin Muscat kijkt terug op de afgelopen international break en vooruit naar de wedstrijd tegen K. Beerschot V A .#STVV #CanaryForever #BEESTV #JPL

Geplaatst door STVV op Vrijdag 16 oktober 2020