Truineer Nieuws melden?

Leen Vandereyken en Naboekov organiseren online signeersessie

Leen Vandereyken uit Velm, die ook de fictiereeks LEEF schreef voor VRT, brengt een kinderboek uit. Deze kan je geheel coronaproof laten signeren via Naboekov Sint-Truiden. (NC)

© Uitgeverij Horizon

De Toevallige Tijdreis van Carlo Ganz verscheen via uitgeverij Horizon. Het boek gaat over Carlo en werd door Shamisa Debroey voorzien van illustraties.

“Als Carlo Ganz op een warme zomerdag met zijn beste vriend gaat skaten, raast een tornado door de wijk. Als de storm uitgebulderd is, blijkt Carlo plots spoorloos verdwenen. De arme jongen wordt wakker in een wei… 15 jaar later. Wacht, wat? 15 jaar later?! Carlo’s omgeving is volledig veranderd, terwijl hij nog steeds die tienjarige jongen is: zijn ouders zijn gescheiden, hij heeft een nieuwe zus die even oud is en zijn beste vriend is nu een bekende weerman. Zijn familie lijkt veel gelukkiger dan 15 jaar geleden, maar het enige wat Carlo wil is dat alles weer wordt zoals vroeger.” (via uitgeverij Horizon)

Online signeersessie

Leen slaat de handen in elkaar met Naboekov, de onafhankelijke boekenhandelaar van Sint-Truiden om een online signeersessie te organiseren. Je kan je boek bestellen bij Naboekov via deze link.
Leen signeert dan alle boeken die tussen 26/10 en 29/10 zijn verkocht. Naboekov neemt de bezorging voor zijn rekening. Dit kan per post of aan huis. De voorwaarden van de thuislevering kan je vinden op de website.