Truineer Nieuws melden?

Klaarchitectuur gaat Soho met Karaat

Het Truiens architectenbureau Klaarchitectuur opent op zaterdag 24 oktober Karaat, een kunstenaarsplatform en een nieuwe belevingsruimte waar duurzame producten centraal staan.

© Karaat

Vijf jaar nadat ze hun opvallende intrek namen in Kapel de Waterhond en daarmee op heel wat internationale belangstelling konden rekenen, is het tijd voor een nieuw creatief project. Karaat is een uniek shopping & experience concept, vlak naast de 16e eeuwse kapel.

Gregory, zaakvoerder van architectenbureau Klaarchitectuur, en Nadia zijn alvast enthousiast.
“Met onze interieurproducten willen we graag bezoekers inspireren en hen een unieke beleving bieden. Dat sommige producten in Karaat van Belgische makelij  en zelfs van klanten van Klaarchitectuur zijn, draagt helemaal bij tot die beleving. Net als de open keuken als ontmoetingsplek die zorgt voor een intieme en vooral huiselijke ontvangst. Men kan er een hapje eten, een glaasje drinken en intussen komt men in aanraking met design en interieur. Maar ook met kunst, want met Karaat bieden we ook een platform aan voor lokale kunstenaars. En dat allemaal onder één dak!”, vertelt Gregory.

Wil jij morgen een kijkje gaan nemen? Karaat bevindt zich op de Diesterstraat 52b (oude slagerij).