Truineer Nieuws melden?

Jolien Lammens en Hanne Daems starten gratis podcast Yoga

Jolien Lammens (30) van Stro.ohm & Hanne Daems (36) van Ji.soulwork leerden elkaar kennen op de werkvloer van een psychiatrisch ziekenhuis en werden al snel meer dan collega’s. Beide geboeid door psychologie en wat allemaal kan bijdragen aan je mentaal en fysiek gezond te voelen, stortten ze zich op yoga, startten ze een podcast en werken ze intussen ook aan videotraining op dat vlak. Een mooi initiatief, zeker in deze moeilijkere tijden.

Jolien Lammens (30) van Stro.ohm & Hanne Daems (36) van Ji.soulwork leerden elkaar kennen op de werkvloer van een psychiatrisch ziekenhuis en werden al snel meer dan collega’s. Beide geboeid door psychologie en wat allemaal kan bijdragen aan je mentaal en fysiek gezond te voelen. 

 

Laat je inspireren door hen op instagram en facebook.

Als snel kwam yoga op hun pad en mochten ze ervaren dat er meer is dan enkel praten over problemen. Want hevige emoties, stress, angsten, trauma,… het zet zich allemaal vast in je lichaam. En aan dat lichaam wordt te weinig aandacht geschonken, vinden zij. We zien fysieke problemen vaak los van psychische problemen en visa versa. 

Na enkele jaren wekelijks yoga en meditatie te beoefenen, volgde Hanne een kundalini yoga teacher training. Jolien verdiepte zich in yin yoga en vinyasa yoga. Sinds kort slaan ze de handen in elkaar door het maken van een podcast. Tussenstop genaamd. 

Met deze podcast willen ze jou inspireren en toegang geven om zelf aan de slag te gaan met je mentale & fysieke gezondheid. In de huidige maatschappij hebben we bijna geen tijd om even op adem te komen, te stoppen en bij onszelf stil te staan. In de podcast tussenstop praten Hanne & Jolien samen over onderwerpen die ze zelf als belangrijk hebben ervaren en maken daarbij een mooie combinatie tussen yoga, meditatie, psychologie en wetenschap. 

Ondertussen staan er al 17 afleveringen online te beluisteren via soundcloud en spotify.

https://soundcloud.com/user-756826564
https://open.spotify.com/show/1kmE6JvhhNn0Sfkr58rwAJ?si=L0XAvTrFR9WiifNd3_fzPg

Achter de schermen zijn Hanne & Jolien hard aan het werk om een online videotraining ‘start to meditate’ uit te werken rond mediteren. Waarbij je kennis maakt met wat meditatie is en op een praktische toegankelijke manier leert mediteren en zo kan ervaren wat het met jou doet. Daarnaast krijg je ook begeleiding van hen zodat je met al je vragen en worsteling terecht kan. Lijkt dit iets voor jou, schrijf je dan al in op hun wachtlijst via: https://mailchi.mp/74f25bc490ad/start-to-meditate

Hier nog interessante facebook- en instagramaccounts

https://www.instagram.com/ji.soulwork/

https://www.instagram.com/stro.ohm/

https://www.facebook.com/stro.ohmyoga

https://www.facebook.com/Ji.Soulwork/

www.jolienlammens.com