Truineer Nieuws melden?

‘Joe’ met ‘Sven en Anke’ on tour vanochtend in ons ziekenhuis

Maandagochtend. Ons ziekenhuis heeft groot bezoek, aan deze bus te zien. Het is de bus van Joe waarin Sven Ornelis en Anke Buckinx een aantal Vlaamse artiesten mee on tour neemt. Op maandag is het Regi. Het Sint-Trudo Ziekenhuis is hun eerste stop. (PH)

De tourbussen van Vlaamse artiesten staan al een tijdje stil maar daar brengen Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx vanaf vandaag verandering in. In ‘Sven & Anke On Tour’ tovert het ochtendduo een tourbus om tot een radiostudio op wielen. Ze nemen elke dag tussen 06.00 en 10.00 uur de grootste Vlaamse artiesten uit de Top 2000 coronaproof mee op hun muzikale tournee. Zo rijdt Regi mee op maandag, Natalia op dinsdag, Bart Kaëll op woensdag, Milow op donderdag en Niels Destadsbader op vrijdag.

Sven en Anke touren door het ganse land om een week lang elke ochtend een luisteraar te verrassen. Waar ze precies stoppen, dat beslissen de Joe-luisteraars zelf. Luisteraars konden via de website van Joe iemand nomineren die een schouderklopje verdient, een verrassing kan gebruiken of iemand die een fan is van een van de artiesten van de Sven & Anke tournee. Die verrassen ze met een uniek en intiem optreden ter plaatse.

“Een week lang trekken we op muzikale roadtrip doorheen Vlaanderen. De bus waarmee we gaan touren is er trouwens eentje waarin onder andere Selah Sue en Angèle rondgereden hebben. Hoe cool is dat?!”

Anke Buckinx

On the road gaan we radio maken en daarbij draait alles rond muziek én rond onze centrale gast. Joe-luisteraars komen straffe muzikale en tour-verhalen van onze vijf artiesten te weten: iets geks dat ze hebben meegemaakt in de kleedkamer tijdens één van hun eigen tournees, tijdens een concert waar ze zelf in het publiek stonden of vreemde verzoekjes die ze al hebben gekregen. En we brengen de artiesten op een veilige manier tot bij onze luisteraars.”

Sven Ornelis

Joe-luisteraars kunnen de Joe-tourbus van Sven en Anke vanaf maandag 26 oktober elke ochtend tussen 06.00 en 10.00 uur live volgen via de Facebookpagina en Instagram van Joe. Luisteren kan via Joe, joe.be en via de Joe-app.

(Bron: Joe)