Truineer Nieuws melden?

Gestolen nummerplaat leidt tot drie arrestaties

Zaterdagnamiddag viel het oog van een interventieploeg van Borgloon op een wagen met gestolen kenteken. Net op het moment van de controle sloegen de drie inzittenden tevergeefs op de vlucht. Nadat bleek dat ze geseind waren en in het bezit waren van cannabis en geld, zijn ze gearresteerd.

© borgloon.be
Bericht van de politie Borgloon
GESTOLEN NUMMERPLAAT LEIDT TOT ARRESTATIE VAN DRIE PERSONEN UIT HET LUIKSE
Zaterdagnamiddag werd er door een interventieploeg van onze zone een voertuig opgemerkt, waarop gestolen nummerplaten werden aangebracht. Op het ogenblik dat de ploeg wilde overgaan tot controle van het geïntercepteerde voertuig, namen drie inzittenden te voet de vlucht. De drie personen uit het Luikse konden gevat worden en gearresteerd. Het betroffen twee minderjarigen en één meerderjarige uit Luik en Herstal.
Bij nader onderzoek bleek het voertuig eveneens geseind te staan voor misbruik van vertrouwen in het Luikse en waren de inzittenden in het bezit van een aantal voorverpakte zakjes cannabis bestemd voor verkoop en een redelijke som geld.
De drugs, het geld en het voertuig werden in beslag genomen.
Het Parket van Luik werd in kennis gesteld en besliste de zaak verder te zetten. De gearresteerden werden later overgebracht naar de politiepost van hun woonplaats voor verder onderzoek.