Truineer Nieuws melden?

Ferm Kinderopvang zegt ‘Beestig Bedankt’ aan alle onthaalmoeders

Ook moeilijke tijden voor onthaalmoeders en zeker zij die er pas meer gestart zijn, zoals Stephanie Pallen uit Sint-Truiden.Zij kreeg een bezoek namens de coördinerende organisatie Ferm Kinderopvang en kreeg een fijne attentie. (PH)

© FERM
Onthaalouder Stéphanie Pallen uit St Truiden startte op 01/10/2020 met haar opvang. Momenteel vangt ze 3 baby’s en peuters op, op termijn komen er nog extra kindjes in de opvang. Stéphanie vertelt bijzonder enthousiast over haar nieuwe job: “Ik dacht al lang na over een job als onthaalouder. Ik ben heel blij dat ik de stap eindelijk gezet heb! Nadat ik ervaring heb kunnen opdoen in andere jobs, was het nu het juiste moment om thuis te starten met een eigen opvang”. Stéphanie heeft een goede start gemaakt: ze merkt dat zowel kindjes als ouders erg tevreden zijn. Ze kiest bewust voor een kleinschalige opvang, zodat ze voldoende tijd heeft om echt met de kindjes bezig te zijn. Dat wordt erg geapprecieerd door de ouders in de opvang. “Als ik merk dat een kindje straalt en zich goed voelt, dan kan mij dat echt ontroeren”, zegt Stéphanie.
Naar aanleiding van de Dag van de Onthaalouder – eigenlijk verdienen ze die aandacht elke dag-  bracht verantwoordelijke Sofie Molemans een extra bezoekje aan de opvang. Namens Ferm Kinderopvang overhandigde zij een fijne attentie: een drinkfles, een vlaggenlijn en een origineel mondmasker. “Ferm Kinderopvang zegt deze week “BEESTIG BEDANKT” aan alle onthaalouders en kinderbegeleiders. Want ook in deze moeilijke tijden staan ze steeds met een groot hart klaar voor kinderen en ouders en geven dag in dag uit het beste van zichzelf.”, aldus Sofie.