Truineer Nieuws melden?

Eindelijk winst voor Zepperen-Brustem, Velm VV raast verder door

Ruime overwinningen van onze ploegen die vandaag in provinciale aan de bak moesten. Zepperen-Brustem VV gaf eindelijk thuis. Zij wonnen met 4-1 van Bregel Sport. En Velm raast door. 6-1 tegen Kortessem, toch voor het eerste fluitsignaal nog de nummer vijf. Waar gaat dit eindigen? (Filip Kevers)

Zepperen-Brustem. Eindelijk lijkt de ploeg op het goede spoor. Het werd daar 4-1 tegen Bregel Sport. Verder kregen we geen gegevens binnen. Later meer.

Velm VV droeg de overwinning tegen Kortessem op aan Willy Mathues, de terreinverzorger die afgelopen week overleed. 6-1, alsjeblieft. Kan je als promovendus nog een groter statement maken. Nochtans liet de 2-1 stand bij de rust niet vermoeden dat er een monsterscore in de maak was. Maar na de koffie pakte de thuisploeg regelmatig uit met sterk en mooi voetbal. De doelpuntenmakers van dienst waren Tuur Houben, Jonas Meys, Trabi Akadegnon, Tuur Houben een tweede keer, Toon Kempeneers en Kurt De Waele. Velm VV blijft op kop.