Truineer Nieuws melden?

De Truineer-CO2-meter komt naar u toe!

Slecht verluchte ruimtes en corona. Er is de laatste tijd meer informatie beschikbaar over het risico tot besmetting als je in een slecht verluchte ruimte zit samen met een besmet persoon. De aerosolen zorgen zo voor besmettingen. Ben jij benieuwd hoeveel CO2 er is in de refter van uw school, uw klas zonder verluchting, de wachtruimte van uw kabinet, uw eetruimte van het personeel? Wel, wij ook! Wij trekken er nu vrijdag met onze CO2-meter op uit.

Meting van uw CO2 in de ruimte: praktisch
Wij komen nu vrijdag 24 oktober langs met onze meter. Stuur ons een mailtje met uw adres, GSM, uur van voorkeur en ruimte die we moeten opmeten. Achteraf maken we een anoniem verslag op van onze metingen.

De meeting is gratis, wij plannen de metingen in. Als de planning van vrijdag vol is, dan laten we dat weten. Kunnen we niet meer komen, dan is het advies: zet uw raam open, een kiertje is zelfs voldoende.

niefs@truineer.be