Truineer Nieuws melden?

Dames STVV (2de prov) winnen met 0-2 bij St. Elen

De Dames STVV wonnen zondag met 0-2 in en tegen St. Elen. Een walk-over werd het niet. Integendeel, het was zwoegen geblazen. Maar zwoegen loont, bewijst de 9 op 9 van de dames bij de start van deze competitie.

De STVV-dames gingen resoluut op zoek naar de overwinning tegen St-Elen. Op papier een makkie, zo leek het.  Maar niets was minder waar. De dames van Elen hielden stand en aan de rust was het nog altijd 0-0. Na rusten kwamen de kanaries met goede moed uit de kleedkamer. Maar ze moesten geduldig blijven. En rustig op zoek blijven gaan naar dat openingsdoelpunt.  Dat deden ze ook. En zo viel er in de  67ste minuut toch die verlossende goal via een streep van Margot  Vanholst. Nog hadden de kanaries geen gewonnen spel. Het was doorbijten geblazen. Het doelhout verhinderde eerst nog de 0-2, maar uiteindelijk luikte Silke Serre toch nog dat verlossende doelpunt. De winst was binnen. Mooie start van de dames met een 9 op 9. Op naar volgende week. Dan wacht een match in en tegen Valencia Piringen.