Truineer Nieuws melden?

Dames STVV (2de prov.) halen zwaar uit in Valencia…… Piringen

Vorige week een eerder moeizame maar daarom niet onverdiende overwinning met 0-2 in Elen, vandaag een vlotte monsterscore bij Valencia Piringen. 1-10, alsjeblieft. Onze dames waren duidelijk goed bij schot. (Filip Kevers)

Vandaag match in Valencia Piringen, de kanariedames waren er klaar voor. Na een grondige opwarming begon de match en het was al dadelijk raak in de 1ste minuut: een doelpunt van Fran Vandebroek. Na een snelle counter van de thuisploeg werd het zowaar 1-1. Even twijfel. Wat volgde was wat grondige peptalk, de kopjes gingen meteen weer omhoog en de neuzen stonden in geen tijd weer in dezelfde richting. Wat volgde was een doelpuntenfestival, bij 1-4 onderbroken door de rust, maar dan verder oplopend tot dubbele cijfers: 1-10

1× Fran Vandebroek; 2×Margot Vanholst;  2×Mihaela Harabagiu; 2× Rani Corten; 2× Silke Serré;  1× Nele Smets;  1×Naomi Droppert. De score had nog hoger kunnen oplopen.

Nog dit: de doelvrouw van Piringen was de beste dame van haar team en behoedde haar medespeelster nog voor erger.