Truineer Nieuws melden?

Caroline Rigo lanceert nieuw make-uplabel i.am.klean

Belgisch. Puur. Luxueus. Duurzaam. Vanuit deze visie lanceert beauty-entrepreneur Caroline Rigo met veel trots haar gloednieuwe make-up label ‘i.am.klean’. Een zusterlijn van haar reeds bestaande mineral make-up brand Cent Pur Cent. Waar deze laatste vooral de farmawereld verovert, voorziet Caroline met i.am.klean schoonheidsspecialisten en beauty liefhebbers van gezonde minerale make-up.

Topvisagiste en onderneemster Caroline Rigo is hooggewaardeerd in de schoonheidswereld. Ze ontwikkelde i.am.klean specifiek voor de beautysector als antwoord op haar succesvolle productlijn ‘Cent Pur Cent’,  Het verschil tussen de twee lijnen? Cent Pur Cent biedt het medische antwoord op huidproblemen, is uiterst geschikt voor de gevoelige huid en wordt via apothekers verspreid. De make-up van i.am.klean daarentegen is speciaal ontwikkeld voor visagisten en make-up fans die met minerale make-up willen werken. De producten van i.am.klean zijn dus onder meer te vinden bij schoonheidsspecialisten en in relevante conceptstores, zoals Caroline’s eigen Café Beauté.

“Ik heb i.am.klean ontwikkeld voor de vrouw die modieus maar bewust door het leven gaat. Iemand die op zoek is naar iets puur, Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus. Want laten we eerlijk zijn, de moderne vrouw is bezig met gezondheid in al haar vormen. Niet alleen sport en voeding zijn belangrijk maar ook gezonde skincare en make-up staan bovenaan! Door de lancering van i.am.klean wil ik de beautywereld nog bewuster maken van het bestaan én de meerwaarde van gezonde en duurzame make-up. Want elk beautyproduct dat niet alleen onze klanten maar ook onze wereld een beetje schoner maakt is een goede zaak, toch?”

— Caroline Rigo, founder en beauty entrepreneur

Puur en mineraal

De samenstelling van de i.am.klean lijn is zo puur en natuurlijk mogelijk. Dit betekent zonder toevoeging van talk, niet-natuurlijke olie, kleurstoffen, parfums en parabenen. Dit maakt de kans op allergische reacties veel kleiner en zorgt voor een mooie, frisse en natuurlijke verzorging. De producten van I.am.klean bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink. 

Volwaardige lijn

Geen half werk voor Caroline Rigo. i.am.klein lanceert onmiddellijk een volwaardige beautylijn met poeders, oogschaduwpalettes (die je zelf kan samenstellen), primers, foundations, borstels en veel meer. Elk product afzonderlijk werd ontwikkeld met een hart voor dieren en de planeet. 

Door de pure samenstelling van de producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al voor een frisse, natuurlijke glow. Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen een extra laagje los poeder aan. De mineralen zullen ervoor zorgen dat je poriën niet verstoppen en je huid niet uitdroogt. 

Verkoopsinfo
 

i.am.klean is te koop via de webshop,
bij schoonheidsspecialisten 
en in relevante conceptstores, zoals Caroline Rigo’s eigen Café Beauté in Hasselt.

i.am.klean