Truineer Nieuws melden?

BK Tijdrijden voor Jeugd, zondag in Borlo, geschrapt

Zondag zou in Borlo het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor de jeugd plaatsvinden. Dit evenement wordt nu ingevolge Corona afgelast. Logistiek was dat door de nieuwe maatregelen niet meer mogelijk zo blijkt. Lees hier het interview dat organisator Omer Bovy gaf aan Wielrennen In Limburg, die net zijn 74ste verjaardag zou vieren. Hij kijkt daarom al uit naar komend kaar in de hoop dat….. Op 4 juli organiseert zijn team het BK ploegentijdrijden. De Ster voor juniores zou in principe moeten doorgaan op 2,3 en 4 april. Nog eerder, op 14 maart, staat er een testtijdrit op het programma. (PH)

LEES VOLLEDIGE INTERVIEW DOOR TE KLIKKEN OP ONDERSTAANDE LINK

http://www.wiellimb.be/content/bk-tijdrijden-borlo-afgelast?fbclid=IwAR0pTpuCkqL672KsBAZfBfEP5Cp3F2L66TK2Kc2Qb7H254_5dBiGs4Wd5TA