Truineer Nieuws melden?

Bert Vanmechelen op Justice For All op VIER

Vanaf 29 oktober zoomt Justice For All in op zeven strafpleiters voor wie afpersing, verkrachting, moord en drugshandel schering en inslag zijn. Eén van de topadvocaten die elk op hun manier een gevecht met het gerecht leveren is Bert Vanmechelen, ons wel bekend. Vanaf 29 oktober op VIER

© FOTO VIER

Vier presenteert Bert Vanmechelen als volgt

Meester Bert Vanmechelen voltooide zijn rechtenstudies in 2003 en startte in 2007 zijn eigen kantoor in Sint-Truiden. Vanmechelen legt zich uitsluitend toe op strafrecht en kan net als zijn confraters terugvallen op heel wat ervaring voor de correctionele rechtbanken, de hoven van beroep en assisen. Vanmechelen heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, wat maakt dat hij de rechten van zowel slachtoffers als daders met een uitgesproken passie verdedigt. Hij is als bezieler en oprichter van de ‘Fighters Against Cancer’ actief voor het goede doel. Daarnaast was Vanmechelen zelf jaren actief als profbokser en semiprofessioneel thaibokser.