Truineer Nieuws melden?

België en Simon vanavond op mat van Wembley tegen Engeland

Geen voetbal in onze eerste klasse, wel die ene match om naar uit te kijken…. Engeland-België, vandaag in de vooravond, op de ‘heilige’ mat van Wembley in Londen. Eindelijk nog es een serieuze test voor onze Rode Duivels. (Filip Kevers)

Als België wint, neemt het een serieuze optie op groepswinst in de Nations League. Maar iedereen gaat er van uit dat de definitieve beslissing pas zal vallen in de thuismatchen tegen Denemarken en datzelfde Engeland, in november. Speciale match vanavond, voor heel wat Belgen, maar zeker ook voor Mignolet en Lukaku die het eindelijk nog ’s mogen bewijzen op Engels grondgebied en die tegen enkele van hun ex-maten zeker op een revanche azen, ook al is dat misschien een beetje over het paard getild.

België: de vermoedelijke elf in een 3-4-2-1

Mignolet / Alderweireld, Denayer, Vertonghen/ Meunier, Witsel, Tielemans, Castagne  / De Bruyne, Lukaku, Carrasco

Engeland: de vermoedelijke elf  in een 3-4-3

Pickford/ Gomez, Maguire, Dier / A-Arnold, Henderson, Rice, Trippier / Mount, Kane, Rashford.

Scheidsrechter: Tobias Stieler (D)

Opvallend

-geen Hazard, geblesseerd

-Mignolet tweede match op rij en weer kapitein

-Harry Kane is onzeker

-Kevin De Bruyne klaagt over overvolle kalender

-De Rode Duivels herstellen maandag nog op Britse bodem, vliegen dinsdag naar Ijsland, waar ze woensdag weer aan de slag moeten in een match met inzet.