Truineer Nieuws melden?

Allerheiligen komt eraan: Expo ‘Afscheid’ in de crypte van de abdij

Tijdens het herdenkingsweekend van Allerheiligen 2020 staan we, zeker in wat voorafging en wat nog loopt, stil bij de dierbaren die we allemaal missen. In de crypte van de abdij maakt Etienne Jammaers een installatie die deze periode symboliseert. Een bezoek meer dan waard. Maar vooraf inschrijven is noodzakelijk. (PH)

Afscheid binnen het thema ontheemding….. Tijdens dit herdenkingsweekend van 2020 staan we, zeker in St Truiden, terecht stil bij de dierbaren die we allemaal missen. In de crypte van de abdijkerk maakt Etienne Jammaers een installatie die dit stilstaan symboliseert en vergemakkelijkt. Leegte? Wat doet afscheid met ons? Hoe houden wij herinneringen levendig…je vindt het in ieder werk terug.
De toegang tot de crypte is uitzonderlijk gratis.
Opgelet: door corona moet er op voorhand ingeschreven worden en een tijdslot opgegeven worden. Dit via mail naar etienne.jammaers@vdab.be De avonden worden in tijdssloten per halfuur opgedeeld (18h00, 18h30, 19h00, enz tot 21h30). Per tijdslot mogen er maar 15 mensen binnen. In de mail naast tijdsslot ook naam en email opgeven (max 4 per mail). Als je op de hiernavolgende link klikt kun je zien welke tijdssloten nog open zijn.
kijk HIER