Truineer Nieuws melden?

25 besmettingen op 1 dag gerapporteerd: “We zijn een ploeg van 11 miljoen die het virus zal verslaan”

Het coronavirus zit helaas opnieuw overal merken we om ons heen. Ook Sint-Truiden ontsnapt hier dus helaas niet aan met gisteren 25 gerapporteerde besmettingen. De Croo eindigde met het volgende: “Maar het zijn niet die regels die het virus verslaan. Het is een ploeg van 11 miljoen Belgen die dat moet doen”, benadrukt premier Alexander De Croo (Open VLD). “Dit is een moment van nationale crisis, en het is tijd voor nationale solidariteit. En dus: als u zelf voldoende sterk staat, dan kan uw schouder degene zijn waarop anderen kunnen steunen, licht brengen in de moeilijke dagen van oktober en november. Misschien eens een persoon opbellen van wie u weet dat hij of zij het moeilijk heeft. De boodschappen brengen vanuit de winkel, wat extra tijd maken voor mekaar. Dat zijn vaak kleine dingen die een groot verschil maken. Dat is een manier waarop we tonen dat we één ploeg zijn van 11 miljoen Belgen.”