Truineer Nieuws melden?

Zesde Trappistenwandeling vzw Het Kulterke mag toch doorgaan

Zaterdagnamiddag 26 september mag de intussen traditionele en altijd even succesvolle Trappistenwandeling van ‘Het Kulterke’ toch doorgaan. Onder bepaalde voorwaarden wel te verstaan, en mits reservatie vooraf.

Mededeling Kulterke

De kogel is door de kerk!  Of moeten we zeggen door de abdij of door het klooster. We kregen het heuglijke nieuws dat onze zesde trappistenwandeling mag doorgaan.  Hou dus alvast de zaterdagnamiddag 26 september vrij want wij gaan er weer het beste van maken ondanks deze benarde tijden.

Zoals juist gepost gaat onze trappistenwandeling in de covid 19 tijd toch veilig doorgaan. Het is alweer een volledig nieuw parcours met mooie en holle wegen aangepast aan deze Covid tijd. We mogen/kunnen maximum 200 wandelaars toelaten die zich op voorhand dienen in te schrijven. Dit kan op de volgende manieren:
– per mail : vzwkulterke@gmail.com
– telefonisch : 0486/601146
Wij hebben telkens alle namen nodig van de deelnemers en één telefoonnummer van de bubbel. Zonder dit kan de wandeling niet doorgaan! Er is ook mogelijkheid tot inschrijving in ons Kulterhuisje op de volgende data : zondag 13/09/2020 tss 14 u en 17 u en zondag 20/09/2020 tss 14 u en 17 u (vergeet uw mondmasker niet) : een goede raad wees er tijdig bij, wij houden ons aan de wetgeving en zullen maximum 200 personen toelaten! Iedereen is uiteraard van harte welkom. Wji zien er alvast naar uit.

En nu nog eventje onze kostprijs 12,00 Eur. voorinschrijving 15,00 Eur. evt ter plaatse. Return 3 vrij te kiezen trappisten of 5 gewone comsumpties : diverse hapjes worden gratis aangeboden door onze vzw. Wji zijn er echt klaar voor : jullie ook???