Truineer Nieuws melden?

Voor wie kiest Muscat achterin?

Coach Kevin Muscat van STVV maakte in eerste instantie een 23-koppige selectie bekend. Wij haalden daar al enkele uit. Maar voor het overige is het zoals altijd dit seizoen koffiedik kijken wat de Australiër beslist. Zeker is dat Caufriez en Konaté, allebei geelgeschorst, er niet zullen bij zijn, net als nieuwkomer Olkesandr Filippov die pas komende week speelgerechtigd is. Het wordt vooral uitkijken wat hij achterin beslist. Houdt hij vast  aan Buatu, Mmaee centraal achterin. Of komt Teixeira in de ploeg. Of Garcia. Op de linksachter is een debuut van Cacace niet uitgesloten. Op de rechtsachter wordt het waarschijnlijk weer Sankhon.

© Kevin Vanhees

Bij STVV ligt alleen De Ridder in de lappenmand. Nieuwkomer Oleksandr Filippov is nog niet speelgerechtigd. Caufriez zit nog altijd een schorsing uit.

STVV: Steppe; Sankhon, Mmaee, Teixeira, Cacace; Durkin, Asamoah, Colombatto, Lee; Colidio, Suzuki.

Invallers:  Schmidt, Janssens, Buatu, Garcia,  Matsubara,  Lucas, Ito,  Nazon,  Nakamura

Geel gevaar: niemand

Geblesseerd: De Ridder

Geschorst: Konaté, Caufriez