Truineer Nieuws melden?

Veilig naar Kerstmagie in je eigen bubble

We zijn er vroeg bij. Maar de tijd gaat snel, weet je wel. Dit jaar wordt Kerstmagie helemaal omgetoverd tot een nieuw – en veilig! – concept. De Twinkelings zullen met hun 6 engelenstemmetjes de rode draad zijn tijdens jouw bezoek aan één van de kastelen. Of toch niet? Ze worden door één van de Kerstmagie-figuren opgesloten waardoor hun zangstemmen plotseling verdwijnen . Los het mysterie op tijdens een magische zoektocht in een sprookjesachtig kasteel én helemaal veilig in jouw bubbel! Reserveer tijdig.

© Kerstmagie

Een nieuwe wondere wereld wacht op jou!

Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? Vanaf het begin van de traditionele adventsperiode zijn de zes Kerstmagie-kastelen allemaal in de ban van een volledig nieuw concept. Dit jaar dompelen we je onder in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een theaterwandeling omgetoverd naar een spannende ontdekkingstocht voor het hele gezin. Dit jaar zijn het uitzonderlijk niet de acteurs die je meenemen, maar wel het kasteel zelf zal schitteren tijdens  ‘De Nacht van de Twinkelings’.

Tijdens je reis doorheen één van de zes kastelen, kom je samen met je bubbel in een spannende zoektocht terecht. Alle zalen van het kasteel zijn gehuld in een verbluffende en warme kerstsfeer. Maar let op: tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie van de Twinkelings op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen.

Je loopt in een ‘one way systeem’ waardoor je nooit mensen buiten jouw bubbel zal kruisen of passeren. Bovendien is de sociale afstand gegarandeerd door per bubbel het kasteel te betreden en doordat er dit jaar uitzonderlijk geen acteurs zijn. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw en meeslepend verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel.

Kom met jouw bubbel in alle veiligheid genieten van deze vernieuwde en spectaculaire ervaring!

Tickets & info 👉 www.kerstmagie.be