Truineer Nieuws melden?

Vandaag winkels open: herfstopendeur

Vandaag 13 september openen de Truiense handelaars hun deuren voor de jaarlijkse Herfstopendeur. Shoppers kunnen deze namiddag de nieuwe collectie ontdekken en gratis de Abdijtoren bezoeken voor een unieke blik op de vernieuwde Groenmarkt met fonteinen.

Vandaag ontdek je de nieuwste herfst- en wintertrends in Sint-Truiden. “De nieuwe collectie ligt te pronken in de winkels.  Die openen hun deuren van 14u tot 18u. Wie komt shoppen, kan vandaag ook op vertoon van zijn kasticket gratis de abdijtoren bezoeken. Na 196 treden geniet je van een prachtig uitzicht over onze stad en streek. Bovendien kan je boven een leuk aandenken maken in de photobooth. Iedere bezoeker ontvangt nadien zijn of haar foto in de bus als een mooi postkaartje”, vertelt Marijn Ghys, manager van Shop & The City.

 

“We willen graag de Truienaar zelf nog eens bewust maken van de toeristische troeven die onze stad te bieden heeft. Vanop de Abdijtoren heb je een uniek zicht op de vernieuwde Groenmarkt, Abdijplein en omliggende straten en kan je als een van de eersten zelf het prachtige plein met fonteinen bewonderen. Wie liever op de begane grond blijft, kan na het shoppen uitrusten op een van de bankjes op het plein of op een terrasje met magnifiek zicht over de Groenmarkt”, aldus Jos Pierard, Schepen van Middenstand.