Truineer Nieuws melden?

Vanaf nu weer nachtvluchten F16 vanuit Kleine-Brogel

Vanaf vannacht gaan de F16’s van Kleine Brogel weer de lucht in voor nachtelijke vluchten. Het betreft trainingsvluchten voor de piloten die vanaf oktober weer naar het Midden-Oosten worden gestuurd.

© Kleine Brogel Air Force Base FB

Vanaf 1 september hernemen wij onze nachtvluchten. Deze trainingen zijn nodig om onze gevechtspiloten vaardigheden zoals navigatie, onderschepping, noodprocedures,…met nachtkijkers te laten trainen.

☝🏽 1ste nachtvluchten dinsdag 1 september 2020

🕛 Nachtvluchten duren maximaal tot middernacht

🧐 Voornamelijk op maandag & dinsdag

😊 Een aantal verschuiving zijn steeds mogelijk en worden maximaal gecommuniceerd

🤗 Volgende week vliegen we op ook op woensdagen 2, 9, 16 en 30 september 2020

👉🏽 Meer info www.kleinebrogelairbase.be

‼️Vanaf 1 september hernemen wij onze nachtvluchten. Deze trainingen zijn nodig om onze gevechtspiloten vaardigheden zoals navigatie, onderschepping, noodprocedures,…met nachtkijkers te laten trainen. ☝🏽 1ste nachtvluchten dinsdag 1 september 2020 🕛 Nachtvluchten duren maximaal tot middernacht 🧐 Voornamelijk op maandag & dinsdag 😊 Een aantal verschuiving zijn steeds mogelijk en worden maximaal gecommuniceerd 🤗 Volgende week vliegen we op ook op woensdag 2 september 2020 👉🏽 Meer info www.kleinebrogelairbase.be #WeAreKeeBee #spreadtheword #nachtvlucht #nightvision #pilotstraining #f16pilot #f16 #kleinebrogelairbase #airtafficcontrol #airtraffictower #belgiandefence #belaircomp #defensie @stadpeer @fmgoud @hln_be @gemeentebocholt @oudsbergen @gemeentehechteleksel @gemeentecranendonck @stadberingen @stadbree @maaseik3680 @3640kinrooi @gemeent_zonhoven @gemeentepelt @stadlommel @tvlbe @houthalenhelchteren @gemeenteheusdenzolder @hbvl.be @stadhasselt @349belgiansquadron @31tigersquadron @ocusquadron @belaircomp

Geplaatst door Kleine-Brogel Air Base op Dinsdag 25 augustus 2020